mei, 2024

Plantjesmarkt

08mei09:3015:30PlantjesmarktDe Trans

Evenement details

Op woensdag 8 mei vindt voor de zevende keer de jaarlijkse Plantjesmarkt plaats bij Het Tuinhuis van Stichting De Trans in de wijk Nooitgedacht bij Rolde. Het Tuinhuis is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het Tuinhuis kweekt plantjes en maakt sfeerproducten voor huis en tuin. Deze verkopen zij in hun eigen winkel. Sinds 2016 organiseert Het Tuinhuis jaarlijks een Plantjesmarkt. De markt bestaat uit ongeveer 45 kramen. Naast zomerbloeiers en streekproducten, zijn er diverse activiteiten en is er ook dit jaar weer volop muziek.

De Plantjesmarkt is inmiddels meer dan alleen een markt. Het is een evenement met een verbindende factor voor cliënten, familie, medewerkers van De Trans, buurtbewoners en mensen uit de omgeving. Het is een leuk uitje voor iedereen. Op de markt staan veel lokale ondernemers met mooie streekproducten. Daarnaast zijn ook verschillende dagbestedingslocaties van zowel De Trans als andere zorginstellingen aanwezig om door hen gemaakte spullen te verkopen. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht dus ook voor een hapje en drankje bent u aan het juiste adres.

Zowel de toegang als het parkeren is gratis.
De markt is van 9.30 – 15.30 uur.

Voor wie?
Dit evenement is voor jong volwassenen, volwassenen en senioren.

Stichting de Trans
Stroetenweg 33a
9449 PD Nooitgedacht

Lees meer

Tijd

080505 09:30 - 15:30(GMT+02:00)

Locatie

De Trans - Het Tuinhuis

Stroetenweg 33a, Nooitgedacht

Other Events

Toon route