juli, 2023

Habitat

06jul20:00HabitatNatuurfilm

Evenement details

Met =HABITAT= leveren Henk en Janetta inmiddels hun 9e natuurfilm af sinds ze begonnen met het vastleggen van de Drentse natuur in 2004. De weg die ze in die achterliggende jaren hebben afgelegd heeft hen in meerdere provincies een klinkende naam gegeven.

Bij elk nieuw project werd de lat hoger gelegd en bleven ze hun publiek verbazen met de manier waarop ze de natuur van hun provincie in beeld wisten te brengen. Toen hun vorige film en eerste bioscoopfilm Wildernis in Drenthe landelijk op het witte doek te zien was, vroeg menigeen zich af hoe het mogelijk was dat slechts twee mensen in staat waren zo’n groot gedetailleerd gefilmd project te maken!

Prachtig document van één van de best bewaarde beekdallandschappen van West-Europa!

Het groots opgezette filmproject, waarvoor de filmmakers maar liefst 3 jaar door de meest ontoegankelijke locaties van het Nationaal Park Drentsche Aa trokken, laat op sublieme wijze de schoonheid van één van de best bewaarde beekdallandschappen van West-Europa zien!

Datum: donderdag 6 juli 2023
Aanvang: 20.00 uur / Zaal open: 19.15 uur
Locatie: MFC Boerhoorn

Kaarten à € 12,50 zijn (vanaf woensdag 7 juni) verkrijgbaar aan de bar! U ontvangt gratis een kop koffie of thee voor aanvang van de film!

Meer informatie via ActiviteitenBoerhoorn@outlook.com.

Lees meer

Tijd

060707 20:00(GMT+02:00)

Locatie

MFC Boerhoorn

Zuides 50

Other Events

Toon route