december, 2019

21dec19:3021:30The Christmas WalkAvondwandeling

Lees meer

Evenement details

Wij, muziekvereniging Crescendo Grolloo, gaan op 21 december a.s. ‘The Christmas Walk’ organiseren. Dat wil zeggen; het kerstverhaal vertellen door middel van lichte muziek (gebaseerd op de Passion die met Pasen wordt uitgezonden). Het idee is dan om een lichtroute te lopen van ongeveer 3 km door het dorp in een grote stoet. De muziek wordt gespeeld in het Markehuis in Grolloo. De scenes van het kerstverhaal worden onderweg op 5 buitenlocaties uitgebeeld.

Toneelvereniging TOG gaat de verschillende scenes uitbeelden. Jan Sijbring vertelt het verhaal en praat de avond aan elkaar. Martijje en Jakob zingt en begeleidt bepaalde nummers. De Vriendenkring uit Grolloo neemt ook deel aan the Christmas Walk en zal wat nummers ten gehore brengen.

De bedoeling is dat er een stoet van mensen door de straten van Grolloo wandelt en dat zij langs het kerstverhaal lopen. Crescendo speelt vanuit het Markehuis en zijn op de gehele route te horen. De route begint bij het Markehuis en eindigt daar ook in de Sporthal.

Er kunnen 250 mensen meelopen door het dorp en langs de verschillende scenes met live de muziek en vertelling versterkt horen, 100 mensen kunnen in het Markehuis de muziek en vertelling horen en zien en de scenes zien op een scherm.

Tijd

(Zaterdag) 19:30 - 21:30

Locatie

Markehuis, Grolloo

De Pol 4, Grolloo

X